• Register

Hjelp til registrering og påmelding

Denne instruksjonen viser hvordan du skal registrere en svømmer på en gruppe og betale kontigent/treningsavgift for et semester. 

Dersom du allerede har vert gjennom denne prosessen før, kan du hoppe til pkt. 4 i instruksjonen. (Logg inn)

 

1. Registrering

NB! Hver familie skal bare ha 1 brukerkonto! Man kan registrere så mange medlemer og støttemedlemmer man vil under sin families konto.

Denne medlemsportalen skal brukes jevnlig til påmelding til forskjellige ting, så lag et brukernavn og passord som er enkelt for deg å huske.

Vi setter STOR pris på at dere er nøye med å oppgi korrekt data når dere registrerer.

De ekstra telefonnumrene og e-postene dere registrerer vil motta meldinger på SMS og e-post når vi sender ut disse.

 

 

2. Registrering fullført

Etter registrering vil dette møte dere om alt har gått OK.

NB! Husk å sjekke søppelpost/spamboks om du ikke får bekreftelsesmail.

 

 

3. Bekreft registrering

Alle som registrerer seg, må bekrefte via e-post. Så dersom du har registrert feil e-postadresse, vil man ikke kunne bruke systemet. Ta da kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.">bDenne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for hjelo.

 

4. Logg inn 

Bruk brukernavn og passordet du har registrert deg med. Om du har glemt passord, kan du klikke "Glemt passord".

 

5. Portalen

Etter innlogging får du et bilde som viser litt generell informasjon samt forskjellige aktiviteter som du skal registrere deg på.

Når man skal betale medlemskontigent for et semester må man melde seg på aktiviteten. I dette eksempelet bruker vi treningsgruppen K2.

Etterhvert vil vi legge ut reisestevner, treningsleirer og lignende som aktiviteter. Da kan man altså melde seg på og betale direkte i løsningen.

NB! Legg merke til at man kan trykke på "Flere aktiviteter" dersom man ikke finner sin gruppe.

NB! Legg merke til at man kan trykke på "Flere aktiviteter" dersom man ikke finner sin gruppe.

 

6. Velg eller registrer deltaker/medlem

Man registrerer en deltaker/medlem bare én gang. Neste gang man skal melde seg på en aktivitet, dukker medlem opp med en gang. (Det vil se ut som i pkt. 8)

 

7. Registrer enkle persondata

Vær nøye med skrivemåte og riktig dato.

 

8. Fortsett påmelding til aktivitet

Dersom dere registrerer flere deltakere/medlemmer, vil de dukke opp i listen under (også senere). Man melder på én person om gangen, og gjentar til man har registrert på det man skal. Senere i eksempelet ser dere at det er registrert to svømmere.

 

 

9. Påmelding OK - Klar for betaling

Det er ikke alltid en påmelding krever betaling, men med medlemskontigent blir det sånn. Dersom man har utestående betalinger vil man se det i boksen "Meldinger" til høyre i bildet. For å gå til betaling klikker man da på "Fortsett til betaling". Nederst i vinduet ser du også de aktive registreringene man har og betalingsstatus.

 

10. Betaling

Når man har klikket på "Fortsett til betaling" får man opp en oppsummering på hva man har registrert seg på som krever betaling. Ved å klikke på "Neste steg" blir man sendt til PayPal.

 

 

11. PayPal

På PayPal kan du bruke din egen PayPal-konto, eller betale umiddelbart med å oppgi kortinformasjon. PayPal er satt opp til å godta Visa, MasterCard, Discover og American Express.

 

 

12. Ferdig

Når betalingen er ferdig, vil man bli sendt tilbake til portalen, og man kan da se nederst på siden under "Mine registreringer" at betaling er registrert. Det kan ta noen minutter før alt er på plass her.

Dersom dere opplever utfordringer her er det bare å ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.">bDenne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Da er registrering og betaling av treningskontigent gjennomført. Påmeldinger og betalinger vil bli håndtert på denne måten framover.

Ved spørsmål eller behov for hjelp kan man henvende seg til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.">bDenne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Logg inn